Початок самозабезпечення

Початок самозабезпечення

Сьогодні перше вересня. Починаються семестри в університетах. Першокласники йдуть перший раз до школи. А наш будинок розпочанає новий етап свого буття. Тепер ми, співвласники, самі опікуємось будинком з допомогою компанії Домолад.

Трохи про Управляючу компанію Домолад. Не кожна управляюча компанія сьогодні готова працювати з ОСББ на самозабезпеченні. На відміну від класичних “жеків” і приватних управителів, при роботі з Домоладом, всі фінансові і інші рішення приймає правління ОСББ, печатка залишається в голови правління і кінцеве рішення по виборі підрядників залишається на правлінні, всі договори укладаються напряму, а не через компанію. Компанія ж тільки бере на себе контроль підрядників, рекомендує перевірених підрядників, які вміють працювати з ОСББ, надає компетентних в житловому господарстві працівників, консультує з питань відносин з монополістами.

Сьогодні було здійснено огляд будинку всіма підрядниками. Попередній управитель “Форвард Київ-Сервіс 11” не з’явились на огляд і не передали поки що жодних документів. Цього місяця будуть складені повні дефектні акти систем пожежної безпеки, ліфтів, насосної станції, системи опалення.

Телефони всіх нових диспетчерських служб будуть повідомлені в вайбер спільноті, а також вивішені в місцях загального користування. З сьогоднішнього дня працює ДомоладБот в вайбер і телеграмі, який приймає будь-які заявки по будинку: скарги на роботу персоналу, повідомлення про несправності, заявки бухгалтерії. З приводу долучення до спільноти вайбер та інших питань, звертайтесь до голови правління, тел. +380916045733.

Наступні квитанції, які прийдуть від Форвард Київ-Сервіс 11 за серпень 2020, потрібно оплатити і це будуть останні квитанції від них. В той же час ОСББ буде з вересня 2020 нараховувати щомісячні внески авансовим методом і вже в найближчі 5 днів буде розіслано квитанції на сплату внесків в ОСББ за вересень:
8.20 грн/кв.м – управління будинком + 150 грн з квартири за охорону.

Банківські реквізити ОСББ:
ОСББ АВАНГАРД 95
ЄДРПОУ 43547266
IBAN UA583052990000026008026218376

Сплата внесків через за посиланням: Приват 24 або відскануйте QR код за допомогою додатку Приват24 на смартфоні:

Сплата внесків на утримання будинку ЖК “Авангард”